fbpx

HIFU

De beste HIFU behandeling in Rotterdam

Beautyhouse Rotterdam heeft de allernieuwste HIFU technologie beschikbaar: met de 4D techniek kun je zelfs de kleinste onregelmatigheden van je huid bijwerken. Het is een effectieve huidverbeterende behandeling waarmee je huidveroudering tegen kunt gaan.

undefined

Wat is HIFU gezichtsbehandeling?

HIFU (afkorting van High Intensity Focused Ultrasound) is een unieke ultrasound behandeling van het gezicht, de hals of het decolleté. Ultrasound voegt namelijk energie toe aan de verschillende lagen van de huid, waardoor de collageen aanmaak versneld wordt. De behandeling beschadigt de buitenste laag van de huid niet, hierdoor heeft de behandeling geen downtime. De huidstructuur wordt alleen verbeterd, waardoor de huid verstrakt en de plooien en rimpels afnemen. HIFU huidverjonging is in staat om de ´SMAS´ laag van de huid te verwarmen, dit is de weefsellaag die gelift worden tijdens een chirurgische facelift. Zo kunnen we met onze ultherapy in Rotterdam je huid op een natuurlijke manier liften en verstevigen.

 

Wat voor invloed heeft HIFU gezichtsbehandeling op je huid?

De ultrasound behandeling van het gezicht werkt erg mooi op de contouren van het gezicht zoals de kaaklijn, de wangen (vooral het onderste gedeelte) en op de (dubbele) kin. Als we het over huidveroudering en huidverbeterende behandelingen hebben, dan denken we al snel alleen maar aan het gezicht. Echter zijn ze ook uiterst geschikt voor het verjongen van het decolleté en de hals. En dit zijn juist ook de plekken waar huidveroudering en verslapping aanwezig is. Je geeft met de HIFU behandeling een natuurlijke lift aan je gezicht en hals en dit zie je terug in je gehele verschijning.

De HIFU behandeling is veilig en werkt effectief:

 • De behandeling is goed verdraagbaar door het gebruik van een crème met een verdovend effect.
 • Voor optimaal resultaat zijn er tussen 2 en 3 behandelingen nodig, er is geen downtime.
 • Het duurt even voordat je het resultaat ziet: na ongeveer 3 tot 6 maanden zijn de eerste resultaten zichtbaar (voordat het lichaam zelf de collageen productie op gang brengt).
 • Houd vervolgens het resultaat 1 keer per jaar bij.
 • De HIFU technologie is geheel veilig. Ultrasound wordt al meer dan 50 jaar succesvol gebruikt.
 • Laat je uitsluitend behandelen met gecertificeerde apparaten, bij onze HIFU behandeling in Rotterdam ben je verzekerd van een hoge kwaliteit service.

Meer weten over HIFU in Rotterdam?

Wil je weten of HIFU geschikt is voor jou? Of ben je benieuwd naar de HIFU behandeling kosten? Maak een afspraak en kom bij ons op consult. Zo kunnen we samen een behandelplan opstellen.

Contact met ons op door te bellen naar 010-412 28 32 of door een mailtje te sturen naar info@beautyhouserotterdam.nl. Beautyhouse Rotterdam is maar liefst 7 dagen per week open.

 

ZonePrijsCorona-
actie
IntakeGratis
HIFU facelift therapie voor voorhoofd€400,-€200,-
HIFU facelift therapie voor de wallen€350,-€175,-
HIFU facelift therapie voor wenkbrauwlift of voor gebied onder ogen + kraaienpoten€500,-€250,-
HIFU facelift therapie voor wangen€500,-€250,-
HIFU facelift therapie voor neusplooi€450,-€225,-
HIFU facelift therapie voor kaaklijn of onderkin€500,-€250,-
HIFU facelift therapie voor kaaklijn en onderkin€650,-€325,-
HIFU facelift therapie voor het gehele gezicht€800,-€400,-
HIFU facelift therapie voor de hals€400,-€200,-
HIFU facelift therapie voor het gehele gezicht en onderkin€900,-€450,-
HIFU facelift therapie voor het gehele gezicht met onderkin en hals€1.000,-€500,-
HIFU facelift therapie voor de decolleté€500,-€250,-

 

1 Comment

 • Nico
  31 december 2019

  HIFU is voor mij veel beter dan botox. Daar krijg je blauwe plekken van en steeds vaker moet je terug om het zelfde effect te krijgen. Met HIFU heb ik niet het gevoel dat ik na een paar jaar helemaal afhankelijk ben van botox. Nu maakt mijn lichaam zelf collageen aan in plaats van dat er een lichaamsvreemde stof wordt ingespoten. Ik heb er goed over nagedacht.

Comments are closed.