fbpx

Luxe masker goud, kristal, kaviaar, chocolade of andere

  • Home
  •  / 
  • Aanbiedingen
  •  / 
  • Luxe masker goud, kristal, kaviaar, chocolade of andere

Luxe gezichtsbehandeling met masker

In onze salon wordt je gezicht grondig gereinigd en gescrubt. Afhankelijk van je huidtype en behandeling ontvang je óf een masker óf een speciale olie. Om je huid goed te voeden met de verzorgende ingrediënten wordt je gezicht gestoomd zodat je poriën open staan. Hierna wordt je huid goed gereinigd om de onzuiverheden eruit te halen. Daarna krijg je een goudmasker en kun je heerlijk tot rust komen. Als laatste stap wordt er een dagcrème aangebracht speciaal voor jouw huidtype. Je gezicht wordt kort gemasseerd door de schoonheidsspecialiste voor een betere celdeling en doorbloeding.

De gezichtsbehandeling met het goudmasker is ideaal voor de rijpere huid die om de huid te voeden, te verstevigen en rimpels te verminderen. Het goudmasker is een van onze meest luxe behandelingen en je ziet direct een goed resultaat.

De gezichtsbehandeling met het collageenmasker is ook ideaal voor de jongere huid vanwege de voeding, versteviging en vermindering rimpels. Vooral mensen rond de 30 jaar helpen met deze behandeling hun huid weer te herstellen.

De gezichtsbehandeling met het kaviaarmasker is ideaal voor de huid van 30+ tot 50+, maar ook gerust daar boven, als superrijke voeding, versteviging en helpt rimpels te verminderen.  Dit masker kies je wanneer je een extra boost wil geven aan je gezicht, met direct resultaat.

De gezichtsbehandeling met het chocolademasker is ideaal voor de vette huid met vette huid met puistjes, comedonen en milias omdat dit masker reinigend werkt.

De schoonheidsbehandeling met een masker in onze beautysalon duurt 60 minuten.