Wil jij een opleiding in de beauty?

Opleiding tot schoonheidsspecialiste

Wil je zelf professioneel aan de slag in de beautybranche? Kies dan een opleiding of een module. Je leert in korte tijd op een gedegen manier behandelingen die je direct kunt toepassen. In kleine groepjes krijg je persoonlijk gerichte aandacht bij je training als schoonheidsspecialiste.

Workshop epileren met touw

Wil je leren epileren met touw? Epileren met touw, of, ook wel threading genoemd, is het ontharen met touw van gezicht en lichaam. Dit is een must voor iedereen die in de beauty werkt! Wij geven regelmatig workshops in deze techniek.

Cursus CryolipolyseWil jij zelf Cryolipolyse gaan uitvoeren? Bij Beautyhouse Rotterdam kun je professionele apparatuur kopen en krijg je daarbij gratis uitgebreide cursus en ondersteuning. Eventueel ook losse cursussen verkrijgbaar voor 245 euro per dagdeel. Vraag naar de mogelijkheden op info@beautyhouserotterdam.nl.

Overige cursussen en workshops beauty

-Waxen -Peelings en anti-aging behandelingen -Producttraining NQ cosmetics voor aankomende distributeurs en verkopers -Visagie voor de gekleurde en donkere huid met NQcosmetics

Vraag naar de mogelijkheden op info@beautyhouserotterdam.nl.