fbpx

Voor een ervaren en ondernemende kapper hebben we een kappersruimte te huur (80m2). Ben je een zelfstandig werkende kapper of vorm je samen een goed kappersteam, enthousiast en servicegericht? We hebben een prachtige ruimte te huur in ons goedlopend Total BeautyConcept in Rotterdam-Centrum.

Kappersstoel te huur - Vacature freelance kapperKappersruimte huren
Wil je graag een eigen kappersruimte huren in het Centrum van Rotterdam? Zelfstandig met een eigen gezicht en tegelijkertijd samen met andere professionals. In hartje Rotterdam, goed te bereiken met openbaar vervoer en auto.

Uiteraard geef je de ruimte jouw eigen smaak mee, Je gebruikt je eigen kappersbenodigdheden en je neemt uiteraard je eigen klantenkring mee.

Interesse? Mail ons voor een persoonlijke kennismaking.

Totaal Beautyconcept in centrum Rotterdam
Beautyhouse Rotterdam is een full-service totale formule met alle schoonheidsbehandelingen onder één dak. Bij ons kunnen klanten terecht in de beautysalon, brow bar, nail studio en kapsalon. Samen met diverse partijen bieden we een one-stop-shop voor de veeleisende klant. Klantvriendelijkheid en goede service staan hoog in onze vaandel. Onze schoonheidsspecialisten hebben jaren ervaring met het behandelen van klanten van alle nationaliteiten en zijn gespecialiseerd in de multiculturele huid. Beautyhouse Rotterdam is een uniek concept in het centrum van 010 voor vrouwen en mannen van alle leeftijden en kleuren. Your beauty is our beauty.