fbpx

verwijdering van steelwratjes

Wat zijn Fibromen?

Fibromen of Steelwratjes zijn goedaardige wratjes die vooral voorkomen op plekken die warm en vochtig zijn zoals de liezen en oksels. Ook komen deze wratjes in steelvorm voor in de nek en in het gezicht. Ze verspreiden zich steeds meer over de huid, net als een virus.

Verwijderen

Voor de verwijdering van steelwratjes wordt een zogenoemde zapper/coagulator gebruikt die de fibromen als het ware weglasert. De hele wortel wordt eruit gehaald om te voorkomen dat het verder uit groeit of verder wordt verspreid.

Sommige steelwratten moeten meerdere keren behandeld worden om definitief weg te blijven. Als een groot oppervlak behandeld moet worden kan de behandeling langer duren of moet u meerdere malen terugkomen.

Doet het Pijn bij verwijderen fibromen?

Het zappen is niet geheel pijnloos, maar de meeste mensen kunnen de pijn redelijk verdragen. Je kunt het vergelijken met de pijn van harsen. Het helpt om eventueel 30 minuten voor de behandeling een paracetamol te nemen.

Steelwratten laten verwijderen door onze schoonheidsspecialist is afhankelijk van de hoeveelheid en begint vanaf 15 euro per behandeling.