fbpx

One by One Eyelashes

One by One Wimperextensions

Met One by One Eyelashes krijg je Natuurlijk uitziende, volle wimpers voor een prachtige oogopslag. 80 min.

Voor iedereen die wil stralen op een natuurlijke manier. Haartje voor haartje aangebrachte natuurlijke wimpers. Kwaliteit en schoonheid. Maak snel een afspraak.

Wanneer je weinig wimpers hebt is het plaatsen van valse wimpers  (fake lashes) door de schoonheidsspecialist een goede optie voor een sexy oogopslag. Je zult met deze One by One Wimperextensions complimenten krijgen voor je mooie ogen!

Deze behandeling in onze beautysalon duurt 80 a 90 minuten.

Bij One by One Eyelashes worden deze hele dunne, natuurlijk uitziende wimperextensions, wimperhaartje voor wimperhaartje geplaatst door de specialist. Dat geeft een zeer natuurlijke uitstraling en zorgt voor een verleidelijke oogopslag. Deze natural look van de volle wimpers blijft tot wel 2 maanden zitten.

De voordelen van een One by One Eyelashes techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Je hoeft ook niet meer mascara te gebruiken om die prachtige oogopslag te krijgen.

Soms wordt gevraagd naar het uitvallen van wimpers. Dat is een natuurlijk proces en na een paar dagen kunnen er een paar uitgevallen zijn, maar we plaatsen er veel dus het effect van volle wimpers zal blijven. Je moet wel regelmatig opvullen om een volle oogopslag te houden.