fbpx

Gratis Huidanalyse

Gratis Huidanalyse

Compleet en vrijblijvend advies voor uw huidproblemen

Wilt u een gedegen gratis huidanalyse voor de verzorging van uw huid? Heeft u misschien huidproblemen zoals een extreem droge huid of eczeem? Heeft u pigmentvlekken of ongewenste rimpels? Rode adertjes of vreemde steelwratjes of afwijkende vlekken? Wij geven u advies over wat u er zelf aan kunt doen, wat de schoonheidsspecialist kan doen en wat u beter door de arts of dermatoloog kunt laten doen.

Heeft u al advies gekregen, maar bent u niet zeker? Kom voor een second opinion huidadvies.

Wij hebben 25 jaar ervaring in de diagnose en behandeling van huidproblemen. Als er huidproblemen zijn die wij kunnen behandelen, krijgt u een vrijblijvend advies. Is het beter om naar een huisarts of dermatoloog terug te gaan, geven we u tips mee.

huidadvies

Met onze kennis over de huid en de skinanalyser, doen wij een huiddiagnose en maken wij een Huidrapport van de conditie van uw huid. Daar na geven wij u een advies wat u er aan kan doen, van behandelingen tot producten.

Wat kunt u verwachten van een huidanalyse?

We bepalen de conditie van uw huid op basis van uw vragen en problemen en een diagnose van de huid met onze skinanalyser. Dan kijken we naar talgproductie, vochtgraad, pigmentvlekken, elasticiteit, etc.

Wij geven u een eerlijke diagnose en bijvoorbeeld advies over de beste gezicht crème voor uw huid of de beste peeling voor uw gezicht.

Boek Nu hier een afspraak.