fbpx

Heb je last van haartjes op je bovenlip, of lijken ze ineens wat donkerder geworden? Je bovenlip epileren met touw is dan een goede optie. De schoonheidsspecialistes van Beautyhouse Rotterdam zijn gespecialiseerd in haar verwijderen met touw. We zitten vlakbij de Koopgoot. Kom gerust langs. We helpen ook klanten zonder afspraak bij onze brow Bar.

Bovenlip epileren met touw in Rotterdam
Soms zie je ineens in de spiegel dat de haartjes boven je lip wel heel vol en donker aan het worden zijn. In het begin heb je misschien wel zelf geplukt met een pincet. Maar nu zijn het er wel heel veel ineens. Help, het lijkt wel een snor!  Soms wordt dit veroorzaakt door hormomen. Ook wanneer je ouder wordt kun je meer last krijgen van donshaartjes boven je lip. Dan is laten epileren met touw bij een beautysalon een goede optie.

Ontharen met een draadje
Wist je dat deze schoonheidsbehandeling vroeger al werd gebruikt door Cleopatra? Oosters ontharen, ook wel threading genoemd, was al bekend bij Arabische en Indische vrouwen. Met een gespannen touwtje of draad worden de haartjes op je gezicht snel verwijderd. Nu ook bij de beautysalon in Rotterdam.

Haar verwijderen met een touwtje
Epileren met draad is een van de beste methodes voor gezichtsontharing. De haartjes worden met wortel en al in één keer verwijderd. Daardoor heb je langer plezier van het resultaat. Het draadje dat onze schoonheidsspecialistes gebruiken is zeer fijn en hygiënisch.  We gebruiken voor elke klant een nieuw draadje. Hele moeilijke of stugge haren worden verwijderd met een pincet. De haartjes boven je lippen blijven tussen de twee a vier weken weg. Dit verschilt per klant.

Haar verwijderen van je bovenlip
Natuurlijk is epileren met touw niet de enige oplossing. Onze schoonheidsspecialisten kunnen je bovenlip ook harsen, dat doet iets meer pijn dan verwijderen met touw. En als je permanent van je haartjes af wilt zijn dan kun je een IPL behandeling boeken in onze beautysalon. Daarmee worden je haartjes voorgoed verwijderd met een laser. Je hebt dan wel meerdere behandelingen nodig, maar daarna blijven je haartjes permanent weg.

Epileren met touw zonder afspraak
Je bovenlip laten epileren met touw duurt minder dan 10 minuten. Dus je bent zo klaar! In het menu van onze Brow Bar vind je de verschillende behandelingen voor epileren met touw. We helpen je ook zonder afspraak. Heb je al een favoriete schoonheidsspecialiste? Dan raden we je aan om een afspraak te maken.

Wil je weten of epileren met touw bij je past? Kom dan langs bij onze Brow Bar voor een gratis analyse. Beautyhouse Rotterdam zit aan de Korte Hoogstraat 18 vlakbij de Hema. Dus je kunt eenvoudig langswippen tussen het winkelen door. 
Wil je zelf leren hoe je gezicht kunt ontharen met touw? Onze schoonheidsspecialisten geven ook workshops en cursussen epileren met touw bij Beautyhouse Rotterdam! Kijk bij onze Academy pagina voor cursusdata of bel naar naar 010-412 28 32 voor