workshop_epilerenmettouwLeer in deze workshop Epileren met touw de eeuwenoude techniek van het ontharen met touw. Epileren met een draad of Threading bestaat al sinds de tijden van Cleopatra!

Wat is epileren met touw
Steeds meer klanten vragen naar de speciale behandeling met touw. Dit wordt ook wel threading genoemd. Epileren met touw is een techniek die de huid op een vriendelijke manier onthaart en ook de donshaartjes meeneemt. Op deze manier verwijderde haartjes komen minder snel terug.

Wat leer je in deze workshop Epileren met touw?
In een dagdeel krijg je de techniek aangeleerd om met touw de huid te ontharen. Na afloop ontvang je een certificaat.

Wat kost deze workshop
Deze workshop kost € 195,- ex btw (235,45 incl BTW)

Let op: je moet zelf een model met donshaartjes in het gezicht of op de armen meenemen om op te oefenen. Heb je zelf geen model dan kunnen wij dit voor je verzorgen. Dit moet je van tevoren aanvragen en kost 35 euro ex btw extra.

Waar wordt de workshop gehouden
De workshop vindt plaats bij Beautyhouse Rotterdam, aan de Korte Hoogstraat 18 in het Centrum van Rotterdam, vlakbij de Koopgoot en de HEMA/Peek&Cloppenburg.

Voorwaarden
De kosten voor deze workshop ( moeten vooraf voldaan worden. Dit kan in de winkel of kan overgemaakt worden naar rekening NL29RABO.0311.7871.18 t.n.v. Beautyhouse Rotterdam.

Mail van tevoren je NAW gegevens en geboortedatum door voor je certificaat, dit kan naar nico@beautyhouserotterdam.nl.

Wanneer is de volgende workshop? Kijk daarvoor op onze facebook pagina Beautyhouserotterdam

Beautyhouse Rotterdam houdt het recht om de inschrijving te annulering bij onvoldoende aanmeldingen. Je krijgt dan direct je geld terug en we laten je weten wanneer de volgende cursus is gepland.