SHOP IN SHOP winkelruimte te huur voor beautybranche

Voor een zelfstandige ondernemer in de beautybranche/kappersbranche is op toplocatie in het centrum van Rotterdam een mooie winkelruimte in de beautybranche te huur van ca 80 m2.

Brow Bar beautyhouse rotterdam

Beautyhouse Rotterdam bestaat uit een Brow Bar, Makeup Bar, Skin Bar, Nail & Pedicure Bar, Blow Dry Bar en 4 beautysalons. Er is iedere dag beweging! Wij zijn 7 dagen per week geopend op A1-toplocatie nabij de Koopgoot, HEMA en de Coolsingel.

We zijn een stabiel bedrijf dat al 20 jaar bestaat in het Centrum van Rotterdam met klanten van allerlei achtergronden en nationaliteiten, waaronder expats. Verder komen er ook veel klanten uit de regio.

Binnen dit totaalconcept is op de vide een mooie ruimte te huur van ca. 80m2. Vanuit de vide heb je zicht op de winkel, de straat en aan de achterkant is er ruimte om reclame te maken.

vanuit winkel genomen

vanuit raamzijde genomen

Uiteraard is de indeling en inrichting vrij te bepalen. Er is ruimte voor een aantal behandelstoelen, tafels of kappersstoelen. Onderverhuur is onder voorwaarden mogelijk.

Je huurt voor een all-in prijs: inclusief vaste lasten, GWL, gebruik algemene ruimtes, koffie-automaat.

Dus:

Ben je een slimme ondernemer die op een toplocatie in een dynamische stad je eigen formule of samen met anderen een topzaak wil neerzetten?

En pas je binnen de beautybranche met bijvoorbeeld Fillers & botox, haarextensions, tandenbleken, nailstyling, afslanken, diëtisten met voedingssupplementen enz.?

Sluit je dan aan bij ons aantrekkelijke totaalconcept voor toppers, Samen zijn we sterker!

Serieuze gegadigden kunnen een afspraak maken door een korte mail te sturen met de bedrijfsgegevens.

info@beautyhouserotterdam.nl    

Beautyhouse Rotterdam Hoogstraat