Wenkbrauwen epileren met touw


Wenkbrauwen epileren met touw in Rotterdam 010

Wenkbrauwen Epileren met touw

Wist je dat je in centrum Rotterdam je wenkbrauwen al kunt laten epileren met touw vanaf 7 euro? Bij de Brow Bar van Beautyhouse Rotterdam helpen onze wenkbrauwspecialisten je ook zonder afspraak. We zitten vlakbij de Koopgoot, op de Korte Hoogstraat 18. Dat is vlakbij de Coolsingel en Beursplein.

Maak nu een afspraak

Epileren met touw
Deze schoonheidsbehandeling wordt ook wel Oosters ontharen of threading genoemd, vanwege de Arabische en Indische invloeden. Met een touw of een draad worden je wenkbrauwen, bovenlip of het gezicht onthaard. Tegenwoordig ook gewoon bij de beautysalon in Rotterdam.

Voor een glad en verzorgd resultaat
Epileren met draad is een van de beste methodes voor gezichtsontharing. De haartjes worden met wortel en al in één keer verwijderd worden in een strakke lijn. Daardoor heb je langer plezier van het resultaat.

Wenkbrauwen epileren
Het touwtje dat onze schoonheidsspecialisten gebruiken is zeer fijn en hygiënisch. Daarmee shapen we je wenkbrauwen heel nauwkeurig in de vorm die het beste bij je gezicht past. Deze behandeling verwijdert alle haren, dus ook de donshaartjes snel en pijnloos. Moeilijke of stugge haren worden verwijderd met een pincet. Het haar blijft tussen de 2 tot 4 weken weg. Dit verschilt van persoon tot persoon.

Mooie wenkbrauwen
Goed gevormde wenkbrauwen zijn niet alleen in de mode, ze veranderen zelfs de uitstraling van je gezicht. ‘Eyebrows on fleek’ zijn de basis van je gezicht en make-up. Laten epileren met touw duurt minder dan 10 minuten, dus je bent zo klaar. Kijk bij het menu van onze Brow Bar voor de verschillende behandelingen om je wenkbrauwen te modelleren. Wij kunnen je wenkbrauwen ook verven of harsen. Natuurlijk zijn de heren ook welkom in onze salon.

Wil je meer weten? Bel dan naar 010-412 28 32 om een afspraak te maken of kom langs bij onze Brow Bar aan de Korte Hoogstraat 18 voor een behandeling.Ben je benieuwd hoe een threading behandeling van de wenkbrauwen eruit ziet? Bekijk dan dit filmpje over wenkbrauwen epileren met touw om meer te leren over deze oosterse schoonheidsbehandeling bij Beautyhouse Rotterdam.

Wil je zelf leren ontharen met touw? Onze schoonheidsspecialisten geven ook workshops en cursussen epileren met touw bij Beautyhouse Rotterdam! Kijk bij onze Academy pagina voor cursusdata of bel naar naar 010-412 28 32 voor meer informatie.