Onmisbare haartrends in 2018

Een schoonheidsbehandeling is wat ons betreft niet compleet zonder een bezoek aan onze blow-dry bar. Hier föhnen en stylen we uw haar met een professionele finish volgens de laatste trends. Er zijn een aantal mooie haartrends die u dit jaar niet mag missen. Omdat wij zijn gespecialiseerd in de beauty kant van de behandeling kunt u bijvoorbeeld zelf uw knipproducten met een kortingscode bij Kapperskorting aanschaffen. Natuurlijk kunt u ook eerst uw haar in het desgewenste model laten knippen bij uw kapper om vervolgens bij ons een blow-dry behandeling te krijgen. Lees hieronder meer over de mooiste haartrends van dit jaar.

Middenscheiding met lage volume

Het eerste wat opviel op de catwalk tijdens de diverse Fashionweeks was dat de meeste modellen met lang haar een middenscheiding hadden. Merken zoals Acne en Alexander MCQueen gaven hiermee de eerste trend van 2018 aan. Een middenscheiding is gemakkelijk te maken, zelfs wanneer u eerder altijd een zijscheiding hebt gehad. Hierbij is het helemaal trendy om alleen onderin volume te creëren. Normaal begint u misschien met de krultang vanaf bovenaf, bij deze trend moet u erop letten om vanaf midden naar beneden te werken zodat alleen daar volume komt. Voor een extra volle bos kunt u hierbij mousse gebruiken. Wij kunnen u hier uiteraard bij helpen in onze Beauty House in Rotterdam.

Haar op één lengte

Waar eerder laagjes, laagjes en nog eens laagjes ontzettend in waren staat dit jaar haar op één lengte centraal. Dat betekent dat ook uw haar aan de voorkant lekker lang mag zijn. Hoe u dit krijgt? Heel simpel: uw haar laten groeien! Wanneer het eenmaal op één lengte is kunt u er van alles mee doen. Bij ons kunt u een van de behandelingen kiezen waarbij we u haar een mooie styling geven. Hoe lang dit duurt is afhankelijk van de lengte en de textuur van uw haar. Combineer deze trend met een andere trend die we dit jaar zien: het laten zien van uw oren en gezicht. Dit kunt u met een styling creëren waarbij uw haar naar achteren wordt gedaan. Hip en handig tegelijk!

Heel veel krullen

Een andere mooie trend is de trend van de krullen. Dit jaar kunnen we niet genoeg krijgen van krullen. In welke variant u ze ook draagt, het is trendy. Krullen zijn op verschillende manieren te maken, maar wist u dat u ook al veel kunt doen door uw haren te kneden? Onze experts weten precies wat ze moeten doen wanneer u vraagt om een mooie slag in uw haar. Krullen zijn snel en gemakkelijk te stylen, waarbij het ook handig is om zelf met een krultang aan de slag te gaan. Zorg voor een goed merk krultang en een kwalitatieve haarspray en de krullen blijven lekker lang zitten. Schroom niet om bij ons langs te komen voor advies en een behandeling.

Meta

De nieuwste haartrends van 2018 toepassen op uw eigen haar? Dat kan door de professionals van Beauty House Rotterdam.