fbpx

Henna Brow Treatment epileren en kleuren

Henna Brow Treatment epileren en kleuren

Voor een natuurlijke kleuring van uw wenkbrauwen.

Bij een henna brow treatment worden niet alleen de haren maar ook de huid geverfd.
Je krijgt volle en strakke wenkbrauwen: Perfecte Henna Brows in Rotterdam.

Perfecte wenkbrauwen voor Henna Brows

Al eeuwen lang wordt henna gebruikt, maar is momenteel nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Vooral omdat je met de 100% natuurlijke henna de wenkbrauwen EN de huid verft. Ideaal voor mensen die een gaatje in de wenkbrauwen heeft (een zogenaamde “hap uit de wenkbrauwen”)

Wat is Henna Brow?

Henna brows is een natuurlijke manier om je wenkbrauwen te onderhouden. In tegenstelling tot de gewone wenkbrauwverf , wordt er geen ammoniak en oxidant gebruikt. Alleen beste kwaliteit van Indiase henna met de nieuwste innovatie in haarkleuring. Brow Henna blijft tot 14 dagen op de huid zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes.

Henna wordt gewonnen uit de hennastruik, Lawsonia inermis. Het is een struik die van nature voorkomt in Noord-Afrika, het Nabije Oosten en India. De hennastruik wordt al sinds ca. 3500 v. Chr. gekweekt. Van de bloemen kan parfum worden gemaakt, terwijl de kleurstof wordt gewonnen uit de groene herfstbladeren.

Verschil met henna tinten en verven van de wenkbrauwen

Een gewone wenkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller, maar gaatjes in de wenkbrauwen vul je er niet mee op. Het effect is ongeveer 3 weken zichtbaar.

Henna verf wordt als dikke pasta stevig op de wenkbrauw geduwd. De henna is 100% natuurlijk. De Henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft tot 14 dagen op de huid en 5/6 weken op de haren zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.

Maak nu een afspraak, in het centrum van Rotterdam.

Na de Henna Brows behandeling:

Voorkom te veel water op de eerste dag na de behandeling.

  • Gebruik geen olie houdende producten op of rondom de wenkbrauwen. Olie lost de verf op de huid op;
  • Gebruik geen peelende producten op of rondom de wenkbrauwen;
  • Reinig de wenkbrauwen na 48 uur alleen met water;
  • Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht. Dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven:
  • Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.

Henna brow ziet er natuurlijk uit en kleurt prachtig met uw wenkbrauwen. Onze specialisten helpen u graag aan de juiste kleur om uw wenkbrauwen en uw gehele uitstraling een boost te geven.

Prachtig volle wenkbrauwen, blijft 3 tot 6 weken op de huid zitten. Geschikt bij pigmentverlies en grijze/ witte haren en kleine gaatjes in de wenkbrauwen.