fbpx

Epileren Mannen Wenkbrauwen

Wil je er als man verzorgd uitzien? Behalve nette kleding en schoenen, is je baard, snor en wenkbrauwen belangrijk voor je uitstraling. Wie wil er nog borstelige, onverzorgde wenkbrauwen?

Wij epileren mannen wenkbrauwen. Laat bij ons nu je wenkbrauwen in model brengen. Bij onze Brow-bar kunnen alle mannen terecht voor wenkbrauwen epileren met touw. Voor een nette, mannelijke uitstraling.

Onze specialisten hebben veel ervaring, ook met het styleren van mannenwenkbrauwen. U geeft aan hoe u het wil hebben, en wij doen de rest.

Deze techniek zorgt ervoor dat er meer haartjes, vooral de donshaartjes, in één keer verwijderd worden in een strakke lijn. Daarom is epileren met touw een populaire methode om wenkbrauwen goed strak vormen. Moeilijke of stugge haren worden verwijderd met een pincet. Het haar blijft tussen de 2 tot 4 weken weg. Dit verschilt van persoon tot persoon.

In onze Brow-bar kun je ook terecht zonder afspraak. Wil je zeker zijn dat je behandeld wordt door je favoriete schoonheidsspecialist? Maak dan een afspraak.

Wenkbrauwen epileren met touw kost 18 euro en duurt niet zo lang. Heeft u zware wenkbrauwen die nog in model gebracht moeten worden, is de prijs 21 euro.