fbpx

Gezicht epileren met touw

Heb je last van haartjes in je gezicht, bijvoorbeeld boven je lip of op je wangen? Je gezicht epileren met touw is dan een goede optie. De schoonheidsspecialistes van Beautyhouse Rotterdam zijn gespecialiseerd in epileren met touw. We zitten vlakbij de Koopgoot. We behandelen je ook zonder afspraak. Kom gerust langs op de Korte Hoogstraat 18, we zitten vlakbij de Koopgoot.

Gezicht epileren met touw centrum Rotterdam

Epileren met touw
Je gezicht laten ontharen met touw wordt ook wel threading genoemd of Oosters ontharen. Dat komt omdat deze schoonheidsbehandeling origineel door Arabische en Indische vrouwen werd gebruikt. Met een gespannen touwtje of draad worden de haartjes op je gezicht snel verwijderd. Deze klassieke manier van ontharen is tegenwoordig weer helemaal in de mode. Bij onze beautysalon in Rotterdam kun je kennismaken met deze vorm van ontharen.

Wenkbrauwen epilren met touw in Rotterdam 010

Voor een glad en verzorgd resultaat
Epileren met draad is een van de beste methodes voor gezichtsontharing. De haartjes worden met wortel en al in één keer verwijderd. Daardoor heb je langer plezier van het resultaat. Het draadje dat onze schoonheidsspecialistes gebruiken is zeer fijn en hygiënisch. Deze behandeling verwijdert alle haren, dus ook de donshaartjes, snel en pijnloos. Hele moeilijke of stugge haren worden verwijderd met een pincet. De haartjes in je gezicht blijven tussen de twee tot vier weken weg. Dit verschilt van persoon tot persoon. En natuurlijk gebruiken we een nieuw draadje voor elke klant of behandeling.

Gezicht epileren met touw
Wanneer je last hebt van donshaartjes op je bovenlip, of bijvoorbeeld op je wangen dan kan epileren met touw een goede optie voor je zijn. Wanneer je het regelmatig laat doen worden de haartjes zelfs wat dunner en groeien ze minder snel terug. Met een glad gezicht is je make-up natuurlijk ook egaler. Overweeg je om je gezicht permanent te laten ontharen met IPL? Dan is een keer je gezicht ontharen met touw een goede manier om te kijken hoe het eruit ziet.

Voor de gevoelige huid
Ook voor mensen met een gevoelige huid is je gezicht ontharen met een touwtjw heel geschikt. Je huid komt namelijk niet in contact met hars of andere schoonheidsproducten. Alleen het katoenen draadje dat de schoonheidsspecialiste gebruikt. Je kunt na het epileren dan je eigen vertrouwde verzorgingsproducten blijven gebruiken.

Binnen zonder afspraak, geholpen zodra er plaats is.
Je gezicht laten epileren met touw duurt minder dan 15 minuten. Dus je bent zo klaar. Kijk in het menu van onze Brow Bar voor de verschillende mogelijkheden om te epileren met touw. Wil je geholpen worden voor de favoriete schoonheidsspecialiste dan raden we je aan om een afspraak te maken.

Wil je meer weten? Bel dan naar 010-412 28 32 om een afspraak te maken of kom langs bij onze Brow Bar aan de Korte Hoogstraat 18 voor een behandeling.

Wil je zelf leren hoe je gezicht kunt ontharen met touw? Onze schoonheidsspecialisten geven ook workshops en cursussen epileren met touw bij Beautyhouse Rotterdam! Kijk bij oze Academy pagina voor cursusdata of bel naar naar 010-412 28 32 voor meer informatie.