fbpx

Kappersstoel te huur

We hebben een kappersstoel te huur voor serieuze freelance kappers. Ben je een zelfstandig werkende kapper, enthousiast en servicegericht? We hebben een vacature voor freelance kapper bij onze goedlopende beautysalon in centrum Rotterdam.

Kappersstoel huren
Wil je graag zelfstandig werken als kapper, maar is een kapsalon kopen of huren een te grote stap? Dan is een kappersstoel huren bij Beautyhouse Rotterdam een goede optie. We bieden je een kappersstoel en een werkplaats aan in hartje Rotterdam. De kapsalon is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto. Je gebruikt je eigen kappersbenodigdheden en je neemt uiteraard je eigen klantenkring mee.

Kappersstoel te huur - Vacature freelance kapperVacature voor kappers
Beautyhouse Rotterdam is op zoek naar freelance kappers voor de Beautyhouse kapsalon. We zitten op de Korte Hoogstraat 18, vlakbij de Koopgoot en de Hema. Heb je interesse om een kappersstoel te huren in deze gewilde centrumlokatie? Neem dan contact met ons op via info@beautyhouserotterdam.nl
Kappersbehandelingen
In onze kapsalon bieden we verschillende haarbehandelingen zoals blow-out, het opsteken van haar en vlechten. Maar natuurlijk kunnen we in overleg bepalen welke salondiensten je nog meer kunt aanbieden, afhankelijk van je specialisatie als kapper. We behandelen zowel Europees als kroeshaar in de kapsalon.

Beautysalon in centrum Rotterdam
Beautyhouse Rotterdam is een full-service beautysalon met alle schoonheidsbehandelingen onder één dak. Bij ons kunnen klanten terecht in de beautysalon, brow bar, nail studio en kapsalon. We verhuren kappersstoelen in de kapsalon voor freelance kappers en tafels aan nagelstylisten. We leiden ook schoonheidsspecialisten op in onze eigen beautysalon. Klantvriendelijkheid en goede service staan hoog in onze vaandel. Onze schoonheidsspecialisten hebben jaren ervaring met het behandelen van klanten van alle nationaliteiten en zijn gespecialiseerd in de multiculturele huid. Beautyhouse Rotterdam is een uniek concept in het centrum van 010 voor vrouwen van alle leeftijden en kleuren. Your beauty is our specialty!