fbpx

Microblading

Microblading: Semi-permanent Make-up

Mist u haartjes in uw wenkbrauw? Bent u niet tevreden met uw eigen wenkbrauwen? Vul ze op met microblading! Met de hairstroke of microblading van wenkbrauwen heeft u de een semi-permanente make-up oplossing voor uw probleem.

Het maakt niet uit of u van een gebogen, rechte, dunne of dikke houdt, wenkbrauwen zijn waarschijnlijk de belangrijkste karakteristiek van het gezicht. Er zijn verschillende manieren om uw wenkbrauwen op de gewenste vorm te maken. Uit alle opties is hairstroke microblading één van de beste, meest natuurlijk ogende semipermanente keuzes.

Kiest u voor kwaliteit? Beautyhouse Rotterdam werkt met specialisten die ervaring hebben met wenkbrauwen. En uiteraard hebben we de GGD vergunning. Ga niet naar plaatsen die geen vergunning hebben!

Welke microblading methode?

  • Hairstroke microblading
  • ALLEEN maart 2020 voor € 225,-
    (betalen in maart en uiterlijk in april behandelen)
  • incl nacontrole na 1 week & 1 nabehandeling binnen 6 weken

Wat doen we precies met hairstroke microblading?

Wij maken kleine krasjes in de huid welke lijken op fijne haartjes (hairstrokes). Hierdoor lijken uw eigen wenkbrauwen mooi vol en hoeft u ze niet meer bij te tekenen. Bij deze techniek wordt de inkt vele malen minder diep gezet dan tatoeages of permanente make-up, waardoor u er nooit voorgoed aan vast zit en u geen last heeft van verkleuringen of een te donkere wenkbrauw. PS vraag voor een verdoving een recept van je huisarts.

Voor wie?

Microblading is perfect voor:

  • Mensen die hun wenkbrauwen willen reconstrueren alsof het natuurlijke haartjes zijn
  • Degenen die gaatjes in hun wenkbrauwen willen bedekken
  • Het invullen van te veel geplukte wenkbrauwen

Heeft u vragen? Bel ons gerust naar 010-412 28 32 of kom langs voor persoonlijke uitleg. Heeft u voldoende advies gekregen, maak dan een afspraak.

Wil je ook mooie gevulde wenkbrauwen? Boek direct een afspraak!

Let op! We gaan zorgvuldig te werk en willen u vooraf goed informeren. En ook achteraf moet u de instructies volgen om optimaal te profiteren van de microblading.