fbpx

Microblading

Microblading: Semi-permanent Make-up

Mist u haartjes in uw wenkbrauw? Bent u niet tevreden met uw eigen wenkbrauwen? Vul ze op met microblading! Met de hairstroke of microblading van wenkbrauwen heeft u de een semi-permanente oplossing voor uw probleem.

Het maakt niet uit of u van een gebogen, rechte, dunne of dikke houdt, wenkbrauwen zijn waarschijnlijk de belangrijkste karakteristiek van het gezicht. Er zijn verschillende manieren om uw wenkbrauwen op de gewenste vorm te maken. Uit alle opties is hairstroke microblading één van de beste, meest natuurlijk ogende semipermanente keuzes.

Kiest u voor kwaliteit? Beautyhouse Rotterdam werkt met specialisten die ervaring hebben met wenkbrauwen. En uiteraard hebben we de GGD vergunning. Ga niet naar plaatsen die geen vergunning hebben!

Wat is microblading?
Hairstroke Microblading is een manuele 3D semi-permanente make-up technologie. Hiermee worden wenkbrauwen gegraveerd.

Voor wie?

Microblading is perfect voor:

  • Mensen die hun wenkbrauwen willen reconstrueren alsof het natuurlijke haartjes zijn
  • Degenen die gaatjes in hun wenkbrauwen willen bedekken
  • Het invullen van te veel geplukte wenkbrauwen

Het proces

Voordat we met de hairstroke techniek beginnen, worden alle ongewenste haren verwijderd.

Daarna worden uw wenkbrauwen op de gewenste vorm getekend en krijgt u kleuradvies. Dit wordt bepaald aan de hand van de kleur van de haar, ogen, huid enzovoorts. Pas wanneer u er tevreden mee bent, gaan we verder.

Tijdens het microblading proces gebruiken we een speciale microblading pen waarmee we één voor één heel precies individuele dunne lijntjes tekenen die net echte haartjes lijken. Dit zorgt ervoor dat het er natuurlijk uit gaat zien.

Indien gewenst kunnen we een verdovende crème aanbrengen voor een meer comfortabele behandeling.

Dit is een prima oplossing voor 1 tot 2 jaar, afhankelijk van de celvernieuwing.

Heeft u vragen? Bel ons gerust naar 010-412 28 32 of kom langs voor persoonlijke uitleg. Heeft u voldoende advies gekregen, maak dan een afspraak.

Wil je ook mooie gevulde wenkbrauwen? Boek direct een afspraak! Tijdelijk met € 50 korting; in plaats van € 445 nu € 395. Inclusief touch up na enkele weken.

Let op! We gaan zorgvuldig te werk en willen u vooraf goed informeren. En ook achteraf moet u de instructies volgen om optimaal te profiteren van de microblading.