fbpx

Groene laser therapie afvallen

Afvallen met groene laser

Beautyhouse Green Laser gebruikt 10 x 532nm echte groene laserstralen (monochromatisch, gebundeld en coherent) om kleine tijdelijke poriën te creëren waar de vette vloeistoffen in vetcellen naar buiten kunnen sijpelen. De vette vloeistoffen worden dan op natuurlijke wijze door het lymfestelsel weggespoeld.

Het resultaat is dat de vetcellen krimpen in plaats van gedood te worden. Wanneer dit gebeurt, beginnen de gekrompen vetcellen te werken en te functioneren als gezonde magere cellen, waardoor de juiste berichten naar de hersenen worden afgegeven en een communicatie-effect ontstaat door het hele vetorgaan, waardoor andere vetcellen hun inhoud vrijgeven en hun hormoonreacties teruggeven aan de positief.

Procedures zoals cryolipolyse zijn gericht op de eliminatie van vetcellen, maar deze aanpak is bij sommige mensen niet altijd effectief en langdurig.

De Beautyhouse Green laser traint vetcellen effectief om zich anders te gedragen en te reageren, en dat allemaal zonder overmatige hitte of koeling.

Boek een afspraak voor een intake en eerste behandeling

Bewezen dat het de beste resultaten geeft

Green Laser is het enige apparaat voor vetverlies op de markt dat door de FDA is goedgekeurd voor vermindering van de totale lichaamsomtrek bij 30+ BMI – met een gemiddeld omtrekverlies van 15,24 cm.

Alle onderzoeken die zijn uitgevoerd om FDA-goedkeuringen te verkrijgen, zijn van niveau één (510k), evenals placebogecontroleerd, dubbelblind, gerandomiseerd en multicenter – de meest geloofwaardige certificeringen van alle apparaten voor vetverlies die momenteel op de markt zijn.

Hoe wordt het toegepast?

Er zijn twee basisstappen bij het toedienen van green laser behandelingen. Ten eerste vinden we de meest ernstige gebieden van onderhuids vet of cellulitis. Vervolgens gebruiken we de diodes om op dit gebied te richten, op een afstand van ongeveer 9 – 15 cm van de huid. Dit optimaliseert de blootstelling aan de gegenereerde stralen en behandelt het doelgebied terwijl de cliënt ontspant.

Maak een afspraak voor een intake. prijs voor een kuur van 2 behandelingen 249 euro

Wij adviseren bij alle afslank therapieën een combinatie te maken met BodySculpting voor het meest duurzame en mooie resultaat.