fbpx

Cryolipolyse

cryolipolyse goedkoop

Cryolipolyse Rotterdam: goedkope prijzen

Kom naar de beste cryolipolyse kliniek in Rotterdam en neem afscheid van lastige vetrolletjes zoals lovehandles of een buikje. Maar ook voor cellulitus. Zonder onder het mes te hoeven, keihard te hoeven sporten of een streng dieet te volgen! Wij geven je binnen no-time je ideale figuur weer terug. Hoe? Lees snel verder.

Hoe werkt cryolipolyse als cellulitis behandeling?

Een cryolipolyse houdt in dat we je vetcellen bevriezen. We leggen speciale pads op je lichaam die de vetcellen lokaal afkoelen tot circa 4˚C. Daarna worden de pads weer verwarmd, wat er voor zorgt dat de structuur van je vet afbreekt. Deze methode beschermt het omringend weefsel en helpt je lichaam om de vetcellen op natuurlijke wijze af te voeren.

De behandeling is geheel veilig en er zijn geen vervelende bijwerkingen. Beautyhouse Rotterdam werkt uitsluitend met ervaren en gekwalificeerde specialisten. Zo krijg je de beste zorg!

Cryolipolyse kan zowel bij vrouwen als mannen toegepast worden. Of je nu je zwembandjes kwijt wilt, buikvet wilt aanpakken, dunnere benen of armen wilt, het maakt niet uit. Cryolipolyse pakt lokaal alle probleemgebieden aan.

We raden aan om bij overgewicht eerst wat af te vallen, zodat je het beste resultaat krijgt. Je hoeft niet in maatje 36 te passen, maar cryolipolyse werkt niet bij mensen met obesitas of ernstig overgewicht.

Wat zijn onze prijzen voor een cryolipolyse behandeling?

Beautyhouse Rotterdam gelooft dat deze cellulitis behandeling betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom bieden wij de cryolipolyse goedkoop aan.

Normaal gesproken is de prijs voor de eerste zone €99.

Maak gebruik van onze tijdelijke actie en betaal maar €50.

Je kunt zelf kiezen welke plek je wilt laten behandelen: buik, billen, benen, armen of een ander probleemgebied.

Voordelen van een cryolipolyse bij Beautyhouse Rotterdam

Naast onze goedkope prijzen, zijn er nog veel meer voordelen van een cryolipolyse behandeling bij Beautyhouse Rotterdam.

  • Pijnloos: Het is het perfecte alternatief voor een liposuctie. Bij een cryolipolyse voel je absoluut geen pijn en het enige wat je merkt zijn de temperatuurverschillen van de pads.
  • Snel resultaat: Beautyhouse Rotterdam biedt een aparte nabehandeling aan, waardoor je nog sneller resultaat ziet. Na ongeveer een maand merk je al een duidelijk verschil en zie je er slanker uit.
  • Geen hersteltijd: Er is geen hersteltijd, dus je kunt na de behandeling gewoon je activiteiten weer oppakken.
  • Geen nadelen: Omdat cryolipolyse een externe behandeling is en er geen operatie nodig is, zijn er geen nadelen.

Maak nu een afspraak bij de beste cryolipolyse kliniek in Rotterdam

Heb je vragen over wat het precies inhoudt, wat je kunt verwachten en hoe je jouw lichaam naderhand moet verzorgen? In de intake leggen we je alles uitgebreid uit en kijken we specifiek naar jouw situatie.

Ben je op zoek naar de beste salon om je vet te bevriezen in Rotterdam? Wij staan voor je klaar! Maak nu een afspraak.

Maak nu een afspraak voor najaar 2020 en krijg 1 zone voor 50€ of 2 x 2 zones voor de prijs van 138€! Dus 2 behandelingen met 2 zones voor maar 138€. Zo kom je snel en goedkoop van je lovehandles af!