fbpx

Cryoplipolyse voor iedereen!

afslanken man web

Lokaal afslanken!

Wil jij zonder snijden, diëten of veel extra sporten afslanken? Wil je nu wel eens af van de vetrolletjes of lovehandles die er maar moeilijk af lijken te gaan? Heb je tijdens je vakantie toch iets te veel gegeten en is je figuur wat uit balans?

Kies dan voor Cryolipolyse, speciaal ook voor mannen

Cryolipolyse is een behandelmethode die al heel veel wordt toegepast in Nederland. Het is een beproefde methode om af te slanken. De techniek bestaat eruit dat met een speciaal apparaat de vetcellen worden bevroren. Wanneer vetcellen bevriezen, breken ze af en kunnen ze door het lichaam worden afgevoerd. Dat duurt een aantal weken en het resultaat is dan ook pas na een maand of twee volledig zichtbaar.

Bij Beautyhouse Rotterdam bieden we Cryoplipolyse aan met een aparte nabehandeling waardoor je nog sneller resultaat zult zien. Al na een maand ben jij een flink stuk afgeslankt en zal iedereen het kunnen zien aan je!

Boek snel een intake waarin alles uitgebreid wordt uitgelegd. Natuurlijk vertellen we jou dan of het een geschikte behandeling is, wat het precies inhoudt, wat je kunt verwachten en wat niet en wat de beste nabehandeling is.

NU actie: Tijdelijk is de eerste zone geen 99 euro maar 49.95 euro. Zelf kiezen voor buik, billen, benen, armen, etc.