fbpx

Columbian Butt billenlifting

Colombian Butt Lifting

Colombian Butt Lifting is de allernieuwste trend op het gebied van billenlifting. De behandeling is volkomen risicoloos en bestaat uit een intensieve vacuümtherapie. Hierbij worden de billen gelift, krijgen deze meer volume en worden steviger. De behandeling is bovendien ook uitermate efficiënt tegen Cellulite (vetophoping in de cellen). De verklevingen van de cellen worden losgemaakt en de doorbloeding verbetert.

Door de vacuümtherapie worden de collageen vezels versterkt en de aanmaak van elastine gestimuleerd met als resultaat een strakkere huid. De billen worden gelift en krijgen meer volume.

Na alle (terechte) commotie die er momenteel is over de gevaren die kleven aan Brazilian Butt Lifting (chirurgische ingreep met inspuiting van vet) is Colombian Butt Lifting daarentegen een volkomen veilige, niet-chirurgische, methode gebaseerd op vacuümtherapie.

Voor een zo optimaal mogelijk resultaat wordt geadviseerd om een kuur van 6 behandelingen (60 minuten per behandeling) te volgen. Gedurende de tijd dat de cups zijn geplaatst wordt, indien gewenst, tijdens de behandeling een ontspannende rug-/nek-/schouder-massage gegeven.

Nadat het gewenste resultaat is bereikt wordt geadviseerd om iedere 2-3 maanden een herhaalbehandeling te komen doen om de gewenste vorm te behouden.

Losse behandeling voor 75 euro. De prijs van een kuur bedraagt € 375,- bestaande uit 6 behandelingen.