fbpx

Columbian Butt billenlifting

Colombian Butt Lifting voor mooie ronde billen

Colombian Butt BillenLifting is de allernieuwste trend op het gebied van mooie billen. De behandeling tegen verslapte billen is volkomen risicoloos en bestaat uit een intensieve vacuümtherapie. Hierbij worden de billen gelift, krijgen deze meer volume en worden steviger. Het is een vacuumtherapie billen om specifiek de billen te verstevigen. De behandeling is bovendien ook uitermate efficiënt tegen Cellulite (vetophoping in de cellen). De verklevingen van de cellen worden losgemaakt en de doorbloeding verbetert.

Kortom: Colombian Butt Lifting voor mooie ronde billen is een effectieve behandeling.

Kom snel langs bij Beautyhouse Rotterdam voor vrijblijvend betrouwbaar,  persoonlijk advies

Aktieprijs € 65. Klik HIER voor JOUW PLEK

Door de vacuümtherapie billen worden de collageen vezels versterkt en de aanmaak van elastine gestimuleerd met als resultaat een strakkere huid. De billen worden gelift en krijgen meer volume.

Soms wordt bij vrouwen (en mannen) de achterkant slap en gaat hangen. En dan wil je van die hangende billen en slappe achterkant af. Beter nog: hangbillen voorkomen!

Columbiaanse niet-chirurgische butt lift

Sommigen noemen het billenliften ook wel Brazilian Butt lift, maar dat is een operatieve behandeling waarbij onderhuids vet wordt verplaatst en/of opnieuw ingespoten. Er is (terechte) commotie over de gevaren die kleven aan de dure Brazilian Butt Lifting (dan is er sprake van een chirurgische ingreep met inspuiting van vet). En het kost dan ook nog € 3.000!

Colombian Butt billenLifting is daarentegen een volkomen veilige, niet-chirurgische, methode gebaseerd op vacuümtherapie billen. Hiermee kun je het ideale achterste krijgen zonder operatie en gevaarlijke complicaties.

Voor de beste columbian butt en het snelste resultaat wordt geadviseerd om een kuur van 6 behandelingen (60 minuten per behandeling) te volgen. Je kunt deze behandeling zelf ook onderstennen door thuis te oefenen. Kijk maar eens naar deze tips van Cosmopolitan tegen slappe billen.

Wil je echt snel resultaat? Ons advies is dan om Columbian billen lifting te combineren met EMS/EMT bodysculpting. Hierdoor krijg je nog sneller steviger billen en blijft het resultaat langer. Je zult heel snel merken dat je jeans goed staat!

Gedurende de tijd dat de cups zijn geplaatst, kan een aanvullende service worden verleend. Vraag naar de mogelijkheden.

Nadat het gewenste resultaat is bereikt wordt geadviseerd om iedere 2-3 maanden een herhaalbehandeling te komen doen om de gewenste vorm te behouden.

Losse behandeling is nu als aktie € 65 in plaats van 80 euro. De prijs van een kuur van 3x bedraagt € 180,-.

Reserveer nu

Wil je eerst advies? Kom gerust langs voor een persoonlijk advies.

Price: €65

Ingredients

  • Figuurcorrectie
  • /
  • sexy
  • /
  • Vacuumtherapie
  • /
  • Voor mooie ronde billen
  • /