Huidallergie en andere huidproblemen

Steeds meer mensen hebben een overgevoelige huid en reageren allergisch op allerlei stoffen. Ook het aantal mensen met eczeem neemt toe. Het probleem van allergie en eczeem speelt bij de blanke tot de donkere huid, iedere groep heeft zijn eigen kenmerken. Reden genoeg om een workshop Huidallergie en Eczeem te geven aan onze klanten.

Wat kun je doen tegen huidallergie en eczeem?

Maar wat kun je doen als je huid allergische reacties vertoont? Wat is het beste tegen eczeem?  Velen hebben al een dermatoloog geraadpleegd en de huisarts gevraagd wat te doen. Vaak blijven hun adviezen terughoudend, terwijl er wel iets aan gedaan kan worden om de oorzaak aan te pakken of de symptomen te verminderen.

Wanneer en waar is de workshop Huidallergie en Eczeem?

Beautyhouse Rotterdam houdt op twee aparte dagen een gratis workshop om iedereen die hiermee te maken heeft te adviseren. Onze specialiste zal algemene adviezen geven, maar als u dat wil kan ze u ook direct persoonlijk van huidadvies voorzien. Door haar jarenlange ervaring herkent ze uw huidprobleem en zal een geheel vrijblijvend advies geven.

Meer informatie?

U kunt zich gratis aanmelden via ons emailadres info@beautyhouserotterdam,nl. Nadere informatie is te vinden op onze facebookpagina .