Aktie Wimperlifting 49 euro

Wil jij een mooie, natuurlijke look met prachtige wimpers?
Profiteer deze maand nog van een superaktie! Van 69 euro voor 49 euro!

Boek nu

Wat is wimper lifting?

Zet je mascara en wimperkruller aan de kant want nu is ‘Wimper Lifting’ jouw oplossing! Wimper lifting laat jouw wimpers omhoog krullen en je wimpers krijgen meer kleur, lengte en volume. Ze lijken direct verleidelijk lang en dik.

De geavanceerde techniek is ontworpen om de wimper te verhogen en op te tillen en biedt een zeer goed alternatief voor wimper extension.

Wil je kijken hoe het ongeveer gaat? hier is een link naar Youtube over wimperlifting

Voor wie is het?

Voor degene met rechte of te gebogen wimpers is dit een perfecte behandeling. Het zorgt ervoor dat de haartjes netjes op z’n plekken blijven staan. Daarnaast is het ook perfect voor mensen met lichte, blonde wimpers of eigenlijk iedereen die op zoek is naar die goed gevulde ‘mascara look’, maar dan zonder iedere dag mascara te moeten zetten of een wimperkruller te moeten gebruiken.

Waarom is het een aanrader?

De behandeling duurt ongeveer 1 uur en het is een heel comfortabele en pijnloze procedure. Eigenlijk heel ontspannend want je hoeft alleen te gaan liggen met uw ogen dicht. Lekker tot rust komen en mooie wimpers krijgen! Deze semipermanente lift blijft tussen 6 en 8 weken goed. En u hoeft dus weken lang geen mascara of wimperkruller te gebruiken!

<br>

Een prachtige methode voor langdurige mooie wimpers!

Boek nu

PS kom met grondig gereinigde ogen, want dat is niet in de prijs mee begrepen want dat kan veel tijd kosten.