Leer nu binnen 1 jaar het vak Schoonheidsverzorging met praktijk! Na deze periode bent je in staat om behandelingen uit te voeren op klanten en familie. Je krijgt veel praktijkoefening in combinatie met de nodige theorie. Met modules zoals huiddiagnose, gelaatsbehandelingen, manicure, enz

Beschrijving
De opleiding Schoonheidsspecialiste is inclusief stage, met een specialisatie in de gekleurde huid bij Beautyhouse Rotterdam. In deze opleiding maak je kennis met het fascinerende beroep van huidspecialist.

Wat ga je leren
Deel 1: Huidanalyse voor de gekleurde huid en de huid in vogelvlucht
Deel 2: Praktijk gelaat en informatie over de verschillende behandelingen, waaronder peelings
Deel 3: Cosmeticakennis (de samenstelling van huidverzorgingsproducten) en manicure/pedicure
Deel 4: Decoratieve make-up, visagie voor de donkere huid
Deel 5: Advisering en verkooptraining
(Je hebt een model nodig voor alle modules om op te oefenen, overleg dit met je docente)

Hoe lang duurt de opleiding
De opleiding duur 7-12 maanden, 3 dagen per week van 10-16 uur. Dit is inclusief praktijkstage, je werkt mee in de beautysalon om ervaring op te doen en mee te kijken. Wanneer je wilt weten wanneer er nieuwe opleidingen van start gaan, e-mail dan naar info@beautyhouserotterdam.nl

Kosten van de opleiding tot schoonheidsspecialist
De praktijkopleiding tot schoonheidsspecialiste kost € 2950,- ex. BTW. (Inclusief BTW € 3569,50).

Versnelde cursus
Het is mogelijk om een spoedopleiding te volgen zonder stage. Vraag naar de mogelijkheden bij Hoofd opleidingen germaine@nqcosmetics.nl.

Waar is de opleding
Alle lessen en praktijkstages vinden plaats bij Beautyhouse Rotterdam, aan de Korte Hoogstraat 18.

Voorwaarden
Je kunt je aanmelden in de winkel of via e-mail. Als je 1 week voor de opleiding niet hebt betaald dan vervalt je plaats. Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen. Beautyhouse Rotterdam houdt het recht om de inschrijving te annulering bij onvoldoende aanmeldingen. Je krijgt dan direct je geld terug en we laten je weten wanneer de volgende cursus is.