Leer nu in de cursus fibromen verwijderen op zorgvuldige en veilige wijze steelwratten te verwijderen. Professioneel met de juiste kennis en apparatuur.

Beschrijving
Decursus Fibromen Verwijderen leer je in korte tijd de techniek om de fibromen of steelwratten op verantwoorde manier te verwijderen, zodat je direct zelfstandig hiermee aan de slag kan.

Wat ga je leren
Deel 1: Wat voor wratten zijn er? Wat zijn de alarmsignalen van kwaadaardige afwijkingen? Wat kun je adviseren?

Deel 2: Welke apparaten zijn geschikt en wat doet de Zapper? Hoe bedien je het apparaat veilig?
Deel 3: Praktijk en zelf aan de slag

Hoe lang duurt de opleiding
De opleiding fibromen verwijderen duurt 1 dagdeel van ca 2 uur. Wanneer je wilt weten wanneer er nieuwe opleidingen van start gaan, kijk op facebook of e-mail dan naar info@beautyhouserotterdam.nl

Kosten van de cursus Fibromen verwijderen
Deze praktijkcursus waarmee je leert direct zelfstandig steelwratten te verwijderen kost € 295,- ex. BTW. Dit is Exclusief apparaat (795 euro ex btw)

(Je hebt een model nodig, eventueel door BHR te regelen voor 45 ex btw euro extra)

Op aanvraag
Het is mogelijk om een op een prive-cursus te krijgen voor 395 euro excl btw. Vraag naar de mogelijkheden bij Hoofd opleidingen info@beautyhouserotterdam.nl.

Waar is de opleiding
De les vindt plaats bij Beautyhouse Rotterdam, aan de Korte Hoogstraat 18 in het Centrum van Rotterdam.

Voorwaarden
Je kunt je aanmelden via Facebook, in de winkel of via e-mail. Je dient vooraf het totaalbedrag voldaan te hebben op rekening NL29RABO.0311.7871.18 t.n.v. Beautyhouse Rotterdam en via email je gegevens (Volledige naam, geboortedatum) doorgegeven te hebben voor het certifcaat

Beautyhouse Rotterdam houdt het recht om de inschrijving te annulering bij onvoldoende aanmeldingen. Je krijgt dan direct je geld terug en we laten je weten wanneer de volgende cursus is gepland.